دکتر رضا سرایی مدیر عامل ماشین سازی اراک تاکید کرد:

فرایند توسعه همه جانبه در ماشین سازی اراک با جدیت پیگیری می شود

«رضا سرائی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد، اولویت بخش توانمند سازی و بومی سازی اقتصاد ملی است و این مهم برنامه اولویت‌دار شرکت ماشین‌سازی اراک است.  

وی ادامه داد: پرورش نیروی انسانی متخصص و متعهد نقش موثری در  نوآوری، خلاقیت و فعالیت‌های دانش بنیان دارد و باید روی نیروی انسانی سرمایه گذاری کرد و به آموزش نیروی انسانی توجه ویژه داشت.

وی بیان کرد: ماشین سازی اراک بیش از پنج دهه فعالیت دارد و در حوزه ساخت تجهیزات و ماشین آلات صنعتی یک صنعت صنعت ساز است اما آنچنان که باید در کشور معرفی نشده و باید در این راستا بیش از پیش از ظرفیت‌رسانه‌ای استان استفاده کرد.  

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک اظهار داشت: پنج دهه فعالیت برای یک بنگاه صنعتی به این مفهوم است که چند نسل نیروی انسانی وارد این بنگاه شده، کار و فعالیت داشته، بازنشسته شده و از شرکت خارج شده و آثار و بار تخصصی کارهای فکری، علمی و مهارتی آنها در شرکت نهادینه شده است.

سرائی اظهار داشت: ماشین سازی اراک به عنوان یک بنگاه صنعتی با بیش از نیم قرن فعالیت است و دارای یک نیروی انسانی متخصص با مهارت بالا است و به عنوان یک سرمایه و دارایی هوشمند و پویا و خلاق است.

وی تاکید کرد: تاکنون در هرجایی که کار کردم نگاه و اولویت اول من توجه به نیروی انسانی بوده و اعتقاد دارم که هر برنامه ای که بخواهد تحول آفرین باشد باید از آموزش نیروی انسانی کلید بخورد.  

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک با بیان اینکه تلاش می‌شود سند راهبردی شرکت در اسرع وقت تدوین شود، بیان کرد: تجهیزات و عوامل تولید در این واحد مادر تخصصی بعد از گذشت ۵۰ سال فعالیت فرسوده شده که نوسازی و بازسازی تجهیزات از دیگر برنامه‌های این شرکت در سال جاری است.  

سرائی عنوان کرد: نیروی انسانی این شرکت در ۲ دهه گذشته، کمترین آموزش را دیده و کمترین سرمایه گذاری در حوزه توسعه منابع انسانی و توسعه مدیریت در کارخانه انجام شده و این در حالی است که مرکز آموزش ماشین سازی جزو مراکز فنی کشور است و باید در توسعه منابع انسانی نقش خود را که تاکنون کمرنگ بوده، به خوبی ایفا کند.

وی گفت: در حوزه منابع انسانی و توسعه مدیریت به طور قطع برنامه خاصی در پیش رو است،  اما نکته مهم این است که ماشین سازی اراک نقش خود را در حوزه صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، فولاد، بخش های معدنی، پروژه های عمرانی، راه سازی و پل سازی با توجه به زمینه های صنعتی که ماشین سازی اراک دارد، باید توسعه دهد.

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک ادامه داد: فعالیت هایی که تاکنون در ماشین سازی انجام شده در شرایط خود فعالیت های خوب و مثبت بوده اما این شرکت ظرفیت‌های بیشتری دارد که باید با برنامه‌ریزی‌های کارشناسی از آن استفاده کرد.

سرائی طراحی پروژه‌های با ارزش افزوده بالا را از مهمترین برنامه‌کاری ماشین سازی عنوان کرد و گفت: تلاش می کنیم تا وابستگی‌های کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی کاهش یابد و واردات به حداقل ممکن برسد.  

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک اضافه کرد: این شرکت در راستای توسعه اشتغال به عنوان وظیفه ملی، باید اول فعالیت‌ها و ظرفیت‌های تولیدی و اجرایی خود را توسعه دهد و قادر باشد در سراسر کشور و در پروژه های بزرگی که در برنامه های توسعه ای کشور در حال تدوین است، نقش خود را ایفا کند و ممکن است در این مسیر خیلی جذب نیرو در خود ماشین سازی صورت نگیرد، اما وقتی پروژه‌های مختلف از سوی این شرکت در نقاط مختلف کشور ساخته شود، فرصت‌های شغلی بسیاری به صورت غیر مستقیم ایجاد می‌شود.

سرائی گفت: نیاز کشور در توسعه زیرساخت ها روز به روز در حال افزایش است و در این راستا یکی از راههای ارتباطی و شبکه های ارتباطی درون و برون شهری است و نقصی که از سال‌های گذشته بر ماشین سازی اراک وجود داشته، این است که شرکت نتوانسته ظرفیت ها و توانمندی های خود را خیلی خوب عرضه کند و این موضوع باعث شده تا خیلی از پیمانکاران با نداشتن حتی ظرفیت‌های ماشین سازی اراک، پروژه هایی را به دست آورند و رقیب ماشین سازی شوند.

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک افزود: ماشین سازی اراک از گذشته یک ساختار وابسته به دولت داشته که از دید مشتریان چابکی لازم را نداشته و این چابکی باید در شرکت ایجاد و مشتری محور باشد.

«رضا سرائی» که هفته گذشته به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ماشین سازی اراک معرفی شده، متولد سال ۱۳۳۹ در سربند شهرستان شازند است، وی دارای مدارک تحصیلی کارشناسی مدیریتی، کارشناس ارشد مدیریت اجرایی و دانشجوی دکترای مدیریت استراتژیک است.

مدیرعاملی و عضو موظف هیأت مدیره شرکت زامیاد،  مدیرعاملی و عضو موظف هیأت مدیره شرکت توسعه صنایع خودرو،  رئیس و عضو غیرموظف هیأت مدیره شرکت مجموعه های پرسی (ایدکوپرس)،  رئیس و عضو موظف هیأت مدیره شرکت صنایع ریخته گری ایران خودرو،  رئیس و عضو موظف هیأت مدیره شرکت شتابکار، (تولید مجموعه فرمان، پلوس، شاتون)،  عضو موظف هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت لیزینگ ایران خودرو،  معاون مدیرعامل شرکت پارس خودرو،  عضو موظف هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت تأمین ماسه ریخته گری،  مشاور مدیرعامل شرکت ایران خودرو،  مشاور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا،  عضو غیرموظف هیأت مدیره شرکت ونیراتو ونزوئال،  عضو غیرموظف هیأت مدیره شرکت آمیدکو،  عضو در هیأت مدیره دفتر شرکت گسترش خدمات پارس خودرو در دبی،  عضو غیرموظف هیأت مدیره شرکت گسترش خدمات پارس خودرو،  مدیرعامل و عضو موظف هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری پارساخودرو و مدیر آموزشکده فنی و مرکز آموزش شرکت ایران خودرو، مهمترین سوابق کاری این مدیر از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۲ است.

مدیرعاملی شرکت بهیاب تدارک،  عضو هیأت مدیره شرکت حمل و نقل بین المللی آبادان، مدیرکلی اداره کل سازمان فنی و حرفه ای منطقه غرب استان تهران،  مدیرکلی اداره کل کار و اموراجتماعی منطقه غرب استان تهران،  معاون مدیرکل اداره کل کار و اموراجتماعی استان گیلان،  مسئول امور مالی جهاد سازندگی استان مرکزی،  شورای فرماندهی (پذیرش، پرسنلی و شورای فرماندهی سپاه اراک، پرسنلی قرارگاه)،  عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرز، عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران،  عضو کمیسیون تأمین مالی و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران،  عضو اتاق بازرگانی ایران و چین،  عضو اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا، از دیگر سوابق کاری مدیرعامل جدید شرکت ماشین‌سازی اراک است.

 

١١:٣٥  / يکشنبه ٢٧ شهريور ١٤٠١  / شماره خبر: ١٥١  / تعداد نمایش: 9062